Naša nova linija proizvoda: Iskrosigurni osjetnici temperature (sukladno ATEX direktivi 94/9/EG) za korištenje u ekspolzivnoj okolini.

Već 45 godina proizvodimo električne senzore temperature. U početku je naša firma usredotočila svoju djelatnost na dostavama senzora proizvođačima industrijskih peći, ali s vremenom smo razvili našu djelatnost, što je dozvolilo da ponudimo senzore predstavnicima skoro svih grana industrije. Danas naša firma pripada skupini najboljih proizvođača tehnologije mjerenja temperature u svijetu.

Od početka 2012. godine nudimo također raznovrsne specijalne otporne termometre namijenjene uporabu u mnogim granama industrije u kojima je nužno osiguranje mjernih instalacija i upravljača odgovarajućih za korištenje u uvjetima s velikom opasnosti od eksplozije.

Uveden 2011. godine u našoj firmi Sustav upravljanja kakvoćom je sukladan direktivi ATEX (ATmosphères EXplosibles) br. 94/9/EZ, zahtjev je za proizvodnju senzora temperature s homologacijom. 
Da bi također u budućnosti ispunjavali zahtjeve industrije koja se stalno razvija i raznovrsnosti korištenih tehnoloških rješenja, nesumnjivo je za nas da je neophodno osiguranje stalnog razvoja naših proizvoda kao i prilagodba senzora najrazličitijim aplikacijama.  Zbog toga u 2013. godini planiramo daljnje proširenje naše proizvodnje otpornim tremoparima i termometrima za uporabu u iskrosigurnim uvjetima - u kojima postoji mogućnost pojavljivanja se opasnosti od eksplozije metana i praha od ugljena.

Naši su senzori namijenjeni za sredine u kojima može doći do opasnosti od eksplozije, koriste se u kemijskoj, petrokemijskoj branši, pri proizvodnji strojeva i instalacija kao i u industriji vađenja nafte i zemnog plina.

Do naših proizvoda ...